1000 bar-os nyomásmérő óra a common rail rendszerű motorokhoz

1000 bar-os nyomásmérő óra a common rail rendszerű motorok indítási problémáinak kiderítéséhez (üzemanyag nyomás mérés, hagyományosan órával)

Elég gyakori probléma, hogy a dízel autó nem indul, vagy nehezen indul. Ilyen esetben mi a legelső kérdések egyike ? Az alap dolgok között szerepel az is, hogy üzemanyagot kap e ? A nyomás felépül e ?

Common rail, azaz magasnyomású közös nyomócsöves rendszereknél indítózáskor kb. 250-400 bar nyomást kell létrehoznia a nagynyomású szivattyúnak. A megfelelő nagyságú nyomás elérésekor fogja a motorvezérlő nyitni a porlasztókat és ekkor történik meg a befecskendezés a hengerbe.

De mivel mérjen meg 250-400 bar-os üzemanyag nyomást ?!

Itt a megoldás !

A fenti videón megtekintheted, egy Ford 1.8 Tdci motoron az üzemanyag nyomás mérésének folyamatát, indítózási fázisban.

1000 bar-os nyomásmérő óra adapterekkel.

1000 baros nyomásmérő óra+ ajándék 2 db kúposan tömítő adapter a legtöbb common rail rendszerhez.

Miért előnyös a használata ?

 • Mert pillanatok alatt megállapíthatja, hogy a rendszerben felépül e a megfelelő nagyságú nyomás.
 • Az ajánlatunk további előnye, hogy most ajándékba adunk az órához egy M12-es és M14 adaptert, amely közvetlenül csatlakoztatható a nagynyomású rendszerhez. Elég az injektorról levenni a csövet, meglazítani az elosztócsövön is a hollandert, és így könnyedén kifordítható a cső, és csatlakoztatható az adapterhez, amelyet tartalmaz a készlet. Így a nyomásmérő óra és adapterek segítségével, egy komplett készletet vásárolsz.

Bevezető ára csak 17.990.- Ft ( +szállítási költség 3.600.- Ft )

Műszaki jellemzők:

 • Mérés tartomány 1000 bar-ig
 • Adapterek: M12 és M14 (része a csomagnak)
 • Közvetlenül csatlakoztatható  a legtöbb common rail rendszer nyomócsövére (kúposan tömít)
 • Glicerin csillapítás
 • Rozsdamentes ház
 • 63 mm ház átmérő
 • 1/4″ csatlakozás az adapterekhez

Nem kevés az 1000 bar a common rail vizsgálatához ?

Hangsúlyozzuk, hogy csak INDÍTÓZÁSI fázisban van legfőbb szerepe ennek a mérési módszernek, és oda tökéletesen elég. Teljes terhelésen NEM használjuk ezt a módszert.

+1 érv a nyomásmérő óra megvásárlása mellett: Ezzel a hagyományos mechanikus elven történő méréssel, garantáltan a VALÓS értéket látja. Nem fogja becsapni Önt a hibakódolvasó élő adat listája, esetleg nem támogatja a hibakódolvasója az autót, vagy hibás a nyomásérzékelő az autóban. Még egyszer: Ezzel a módszerrel garantáltan a VALÓS nyomást látja.

Megrendelését az alábbiakban tudja elküldeni.

Jelenleg raktárról tudjuk neked szállítani és 1-2 munkanapon belül már meg is érkezik hozzád.

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendelhetsz tőlem 1 db 1000 bar-os nyomásmérő órát, 17.990. Ft + szállítási költség (3.600.- Ft)-os áron.

  Megrendelő űrlap az 1000 bar-os nyomásmérő órához, ajándék 2db adapterrel.

  Ha esetleg bármi kérdésed van, akkor azt kérlek emailben tedd meg, mert telefonon nagyon túlterhelt vagyok, és nem biztos, hogy elfogsz érni. De emailt biztosan megkapom, és válaszolok. Email címem: info kukac hibakodolvaso pont hu