Citroen Jumper 3.0 hdi, injektor kiszedés

A mai páciens egy  Citroen Jumper 3.0 hdi volt. Injektor kiszedést kellett rajta végrehajtanunk.

Az autószerelők megállapították, hogy injektor hibás az autó, és mivel már volt típus ismeretük, tudták nagyon jól, hogy ez bizony lehet nem egyszerű eset.

A környéken sok műhelyt körbe járt, és mindenki felkészítette a tulajdonost, hogy nyugodtan vegyen új motort, mert az injektor kiszedést senki nem fogja tudni megcsinálni.

Hát nekünk sikerült ismételten:

Citroen Jumper 3.0 hdi, injektor kiszedés
Citroen Jumper 3.0 hdi, injektor kiszedés.

Nem túlzunk ha azt mondom, hogy az elmúlt évek során több mint 100 db Citroen Jumper 3.0 hdi motorból kellett már injektort kiszednünk. Ezért óriási a tapasztalatunk ennél a típusnál is, injektor kiszedés ügyben.

Hozzá kell tennünk, hogy ez a legmakacsabb motorok egyike, porlasztó kiszedést illetően. A víz brutális mértékben befolyik (sok esetben), a két vezérműtengely közé,és ott áll éveken keresztül.

Citroen Jumper 3.0 hdi injektorok kiszedve
Citroen Jumper 3.0 hdi injektorok kiszedve

Nagyon jól látszik a fenti képen, hogy rozsda halom az összes injektor. Kiszedtük nem volt gond, viszont ennél a típusnál fontos, hogy előre úgy számoljanak, hogy az injektorok darabokban jönnek ki. 99%-ban így van. Nekünk nem probléma ha törött az injektor, kiszedjük azt is. De arra kérjük az ügyfeleinket mindig, ha a célszerszámuk nincsen meg a kiszedéshez, és nem jön könnyen ki az injektor akkor inkább ne erőltessék. Mert tönkre teszik az injektor is, és akkor a hengerfejet is ha nincsen meg a kellő szakmai tapasztalatuk ezen a téren.

Ha injektor kiszedés szolgáltatásunkról többet szeretne megtudni, lapozzon vissza a főoldalra, ide kattintva.

Please follow and like us: