Opel vivaro 2.0 dci porlasztó kiszedés

Opel vivaro 2.0 dci porlasztó kiszedés miatt kerestek meg minket. Az autó már fél éve állt egy műhelyben, mert ott hozzá sem fogtak.

Teljesen esélytelennek tartották, hogy hétköznapi módszerekkel ebből a típusból a porlasztó kiszedést megcsinálják. Interneten a tulajdonos rákeresett, a porlasztó kiszedés-re és ekkor talált ránk. Kimentünk, és kiszedtük a porlasztókat, nem okozott gondot.

opel vivaro 2.0 dci, porlasztó kiszedés
Opel vivaro 2.0 dci, porlasztó kiszedés

Egy porlasztót már kiszedtek 1 évvel ezelőtt külföldön. Így nekünk most csak a maradék hármat kellett. Ennél a típusnál nagyon gyakori kérdés, hogy hány darab porlasztót érdemes kiszedni ???  A válaszunk a következő:

Első verzió: Ha az autóval hosszú távra terveznek, és megszeretnék tartani, akkor MINDENKÉPP 4 db porlasztót kell kiszedni. Mert ezek a típusú porlasztók sajnos AKÁR néhány héten belül sorba mennek tönkre.

Második verzió: Egyet akkor szedessenek ki, ha az autót RÖGTÖN másnap eladják. Akkor valószínűleg majd az új gazdája fogja kicseréltetni a többi porlasztót.

opel vivaro 2.0 dci, porlasztók kiszedve
Opel vivaro 2.0 dci, porlasztók kiszedve

A fenti képen látható, hogy porlasztó kiszerelés sikeres volt 🙂 Ahogyan az lenni szokott. Egyik porlasztó eltört, de a törött porlasztó kiszerelés sem okoz gondot. Természetesen a hengerfej nem sérül, és az égéstérbe sem kerül semmi piszok, szennyeződés.

Ha porlasztó kiszedés munkát szeretné megrendelni, vegye fel a kapcsolatot velünk, ide kattintva.

Please follow and like us: