Porlasztó kiszedés fiat ducato 2.3 JTD

Porlasztó kiszedés fiat ducato 2.3 JTD típusból. Ezt a modellt ami nagyon hajlamos a porlasztó berohadásra 2006-2010 között gyártották. Rengeteg ilyen autóhoz hívnak minket, szerte az egész országban.

Miért van szükség a berohadt porlasztó kiszedés szolgáltatásunkra ?

Ez a modell, is egy közismert típushibától szenved. Vagyis a szélvédő előtt, az eső csatorna két félből van összerakva és középen ahol az összerakás történt, óriási hézag van. Már egy kisebb esőzés után is nyíl egyenesen ömlik be a víz, a motortérbe, azon belül is rá a hengerfejre. Mivel ez egy 16 szelepes motor a két vezérműtengely között egy “vályú” van, ahol gyönyörűen megáll a víz, és ott áll benne akár hetekig. Majd jön az újabb eső és újabb és újabb… Magyarul szinte folyamatosan vízben állnak az injektorok.

Ráadásul, nem csak a porlasztók rohadnak bele, és porlasztó kiszedés szolgáltatásunkra lesz szükségük, hanem szinte “minden” amihez víz ér. Ilyenek többek között az izzítógyertyák is. Mert oda is rájuk folyik, és gyakran látom, hogy szinte szét porladnak, egy halom rozsdává váltak.

Porlasztó kiszedés fiat ducato 2.3 JTD típusból.
Porlasztó kiszedés fiat ducato 2.3 JTD típusból.

Amint a fenti képen látható, hogy kiszedés után igen erőteljes rozsdásodás van a porlasztókon. Ez a látvány megmagyarázza, hogy miért nem lehet kiszedni őket kézzel könnyen.

Porlasztó kiszedés fiat ducato

Ugyan ezt a 2.3-as motort belerakták, citroen jumper, és peugeot boxer modellekbe is.  Azok sem különbek, ugyan ilyen belerohadósak a porlasztók. Ráadásul a porlasztó leszorító csavarok is szinte mindig beletörnek. Mi a porlasztókat tudjuk kiszedni. Eltört csavarok kifúrását nem tudjuk vállalni, az másik szakma 🙂

Cégünk hengerfejbe belerohadt porlasztó kiszedéssel foglalkozik. Vállaljuk a legtöbb típusból a berohadt porlasztók kiszerelését, porlasztócsúcsok kifúrását. A munkát a hengerfej levétele nélkül végezzük.
Munkánk során az égéstérbe semmilyen szennyeződés nem kerül.
A legtöbb porlasztó kiszedést az alábbi típusokon csináljuk:
Fiat Ducato, Renault Traffic,Opel Vivaro, Peugeot Boxer, Citroen Jumper.

Ha bármilyen berohadt porlasztó kiszedés, porlasztó kiszerelés, porlasztócsúcs kiszedés, porlasztócsúcs kiszerelés, injektor kifúrás problémájuk van, nyugodtan keressenek minket:

https://porlaszto-kiszedes.hu/

Vagy: https://izzitogyertya-kiszereles.hu/porlaszto-kiszereles/

Please follow and like us: