Porlasztó kiszedés kiszállással

Porlasztó kiszedés kiszállással amit róla tudni érdemes

Porlasztó kiszedés kiszállással szolgáltatást végzünk, országos kiszállással. Többnyire az egész ország területén. Kérem azonban vegye figyelembe, hogy néha annyira leterheltek vagyunk a közeli munkákkal, hogy egyáltalán nem tudunk távoli munkákat vállalni akár huzamosabb ideig.

Miért van szükség porlasztó kiszedés kiszállással szolgáltatásunkra ?

Sajnos, vagyis nézőpont kérdése, de számos autó típus motorterébe befolyik a víz. Így amikor víz kerül a motortérbe, többnyire az a hengerfejre folyik rá, ott pedig a porlasztók találhatóak. A hengerfej anyaga alumínium a porlasztók pedig acélból készültek. A két fém között igen jelentős a potenciál különbség. Pláne ha kap egy kis vizet és gyakorlatilag ez fel is teszi az Í-re a pontot. Megindul az összerohadás folyamata. Amit azt jelenti, hogy szinte a porlasztó közel egy anyaggá válik a hengerfejjel. Annyira belerozsdásodik és belefeszül a rozsdától.

2017 es ford transit 2 literes porlasztó kiszedés
2017 es ford transit 2 literes porlasztó kiszedés kiszállással.

A fenti képen jól látható, hogy már néhány éves autónál is ahová befolyik a motortérbe a víz, igen komoly rozsdásodás lép fel. Ilyenkor állandóan mondják az ügyfelek a telefonban, hogy az övékében “csak” 150ezer kilométer van. Simán vissza szoktam kérdezni néha, hogy ha 0 kilométeres lenne, és folyamatosan vízben áll, akkor nem gyógyul bele ? Itt és most szögezzük le: A porlasztó nem a megtett kilométerek számától gyógyul bele a hengerfejbe.

Milyen porlasztó kiszedő szerszám szükséges az injektor kiszedéshez ?

Léteznek kézi úgynevezett “hokizó” kirángató szerszámok. Mi ilyenekkel nem foglalkozunk, a komoly esetekhez amikhez hívnak minket, azokhoz vicc lenne 🙂 A porlasztó kiszedés kiszállással szolgáltatásunkhoz ilyent ne használunk. Komoly esethez hívnak minket, oda ez nem hatékony 🙂

Aztán létezik a kézi “hokizónak” egy úgynevezett levegős változata: Értelme annyi, hogy ne fáradsz el, nem kézzel rángatod a súlyt. Hátránya: Előbb utóbb lenyalja a porlasztóról a meneteket.

Mi kizárólag CSAK hidraulikus porlasztó kiszedő szerszámmal dolgozunk. Óriási húzóerőket képesek vagyunk kifejteni. Több olyan esettel találkoztam már, hogy a gyári 20 tonnás munkahengerek kevésnek bizonyultak. Mivel van saját jól felszerelt gépműhelyünk, így készítettem magamnak, hogy 32 tonnás munkahengert. Na ezzel megoldom azokat az injektor kiszedés eseteket is, ahol a “konkurencia” csődöt mondott a gyári porlasztó kiszedő szerszámmal.

Porlasztó kiszedés kiszállással ára ?

Igen ez fontos kérdés. Mivel számos olyan eset van ami rendkívül időigényes és nagyon drága forgácsoló szerszámok mennek tönkre, így a porlasztó kiszedés árai sem lehetnek nagyon olcsóak. Továbbá a jelenlegi állás szerint mi vagyunk az egyetlen olyan cég Magyarországon aki üzemanyag költségen végzi a kiszállást ! Mi nem nyerészkedünk azon, hogy a kocsiban ülünk napi 4-8 órát !!!! A porlasztó kiszerelés árát ide kattintva megtekintheti.

Hogyan érheti el porlasztó kiszerelés szolgáltatásunkat ?

Itt a weboldalunkon kattintson a kapcsolat menüre és szívesen állunk rendelkezésére.

Megtekintheti számos porlasztó kiszedés kiszállással munkákat még képekben.

Az alábbi bejegyzésben is egy ford transit porlasztó kiszedés munkát végeztünk kiszállással: https://porlaszto-kiszedes.hu/porlaszto-kiszedes-ford-transit-2016/

De más egyéb típusokon is végzünk porlasztó kiszedő szerszámainkal kiszedéseket. Pl: Fiat ducato: https://porlaszto-kiszedes.hu/porlaszto-kiszedes-fiat-ducato-2-3-jtd/