Porlasztó kiszerelés, porlasztó kiszedés, porlasztó kifúrás, injektor kiszerelés, injektor kiszedés, injektor kifúrás

Porlasztó kiszereléssel kapcsolatban Ön a legjobb helyen jár. Ha bármilyen porlasztó kiszerelés problémája van, nyugodtan dőljön hátra, olvassa el az alábbiakat, és legjobb döntést hozza, ha felhív és megrendeli porlasztó kiszerelés szolgáltatásunkat.

Tevékenységi körünk, amelyet professzionális szinten végzünk: porlasztó kiszerelés, porlasztó kiszedés, porlasztócsúcs kiszedés, kifúrás, injektor kiszerelés

Problémája van berohadt porlasztó kiszedéssel, kifúrással, porlasztó kiszereléssel ? Akkor Ön jó helyen jár.

Kezdjük a leg-legelején. Miért rohad be a porlasztó a hengerfejbe és miért szükséges a porlasztó kiszedés, porlasztó kiszerelés szolgáltatás ?

Legtöbb típusnál, többnyire kisteher autóknál (Renault trafic, Opel vivaro,Nissan primastar, Fiat Ducato,Peugeot Boxer, Citroen Jumper), az esőcsatornáról a víz a porlasztókra folyik. A porlasztó és a hengerfej anyaga között megindul az elektrokémiai korrózió, és szinte majdnem “egy anyaggá” válnak…

Porlasztócsúcs kiszedés előtt.
Porlasztócsúcs kiszedés előtt. Miután szétszedték az kocsit. (képen renault trafic). Ez a gyakori látvány fogadja a szerelőket. Egy kisebb Balaton mennyiségű víz áll a porlasztóknál. Típushiba, imárom közel 10 éven keresztül…. Ne panaszkodjunk, munkát ad.
Renault berohadt porlasztó kiszedés
Renault berohadt porlasztó kiszedés. Gyönyörűen látható, a porlasztó helyén a rengeteg rozsda és alumínium oxid. A munkák részét képezi a helyének a TÖKÉLETES kitakarítása. Olyan fényes lesz mint az új !

Ha berohadt porlasztóval találkoznak mi a teendőjük ? Mindenképp szükséges a porlasztó kiszerelés célszerszámokkal ?

Szóljanak nekünk 🙂 Viccet félre téve, teljesen felesleges locsolni BÁRMIVEL is. Ha sok a felesleges pénzük, locsolják be a legdrágább spray-kel. De a rozsdától semmi nem fog 15 cm mélyen beszivárogni. De még 2-3 mm mélységig sem hatol le SEMMILYEN csodaszer, sav,semmi. Ez a sok éves tapasztalatunk. De ha nem hisznek nekünk, locsolgassák nyugodtan, minket nem zavar 🙂 Berohadt porlasztó kiszedésre, porlasztó kiszerelésre, injektor kiszedésre egy gyógyszer van csak: Célszerszám(erő)+tapasztalat (ész)

Porlasztó kiszedés után.
Porlasztó kiszedés után. Elég meggyőző a kép, hogy semmi nem fojt be, a több hetes locsolkodás hatására sem ?

Porlasztó kiszedés, porlasztó kiszerelés, injektor kiszedés, injektor kiszedés, eltört porlasztó kifúrásnak házilag neki kezdjenek e ?

Ha tudják, az ésszerűség és szakszerűség határait akkor nyugodtan. De abban a pillanatban, hogy átváltanak brutálisba, akkor ne fojtassák a porlasztó kiszerelést, porlasztócsúcs kiszedést, mert könnyen kárt okoznak, akár a motorban, akár a porlasztóban. Mindkettő  rendkívül költséges tétel tud lenni.

Eltört porlasztó kiszedés előtt.
Eltört porlasztó kiszedés előtt. Itt már nem tudták a brutálisukat visszafogni. Mire kihívtak minket, jól fel is szeletelték a porlasztót 🙂 Van aki nem áll meg egynél. Mind a négyet szétszabdalja…csodát várva… 🙂
Opel Zafira porlasztócsús kiszerelés előtt.
Opel Zafira porlasztócsús kiszerelés előtt. Ilyen hasonló látványban minden hónapban van párszor részünk. Úgy gondolták fel lógatják a zsiráfra. Hát nem jött össze…
Fiat Ducato motor, porlasztó kiszedés.
Fiat Ducato motor, porlasztó kiszedés. Van aki úgy gondolja, hegesztésből sosem elég. Hegesztett és hegesztett, majd ezután is hegesztett. Feladta. Mentünk, és megoldottuk a porlasztó kiszedést.

És még nagyon sok sok képet tudnék feltölteni, a brutálisnál brutálisabb megoldásokról. Számlatan esetben motor sérülés lett a szakszerűtlen porlasztó kiszedés, injektor kihúzás, porlasztó kiszerelés próbálkozás vége, és motor csere. “Természetesen” az autó tulajdonos költségére mentek a szakszerűtlen, házi brutális módszerek.

Mi a garancia, hogy a porlasztó kiszedést, porlasztó kiszerelést sikeresen megoldjuk ?

Sok sok év, hatalmas típus ismeret, több ezer kiszedett porlasztó. De Önnek ami a legfontosabb, hogy FIZETÉS garanciát adok. Ami azt jelenti, hogy ha bármi oknál fogva nem tudom a munkát 100%-ban elvégezni az én hibámból adódóan, akkor Önnek SEMMIT sem kell fizetnie, még a kiszállási díjamat sem. Én buktam akkor az egész munkát. De megnyugtatom ilyen még nem volt. Amit elvállalunk porlasztó kiszedés, porlasztó kiszerelés, injektor kifúrás munkát, azt meg is oldjuk 100%-ban.

Árainkra kíváncsi, hogy mennyibe kerül porlasztó a kiszerelés ?

Ha kíváncsi arra, hogy típusonként mennyibe kerül porlasztó kiszerelés, akkor ide kattintva megtalálja: Porlasztó kiszerelés áraink.

Mindig csak víz befolyás miatt gyógyul be az injektor ?

Nem mindig. Előfordul néhány típusnál, hogy a porlasztó alatt lévő tűzkarika (tömítő alátét), kiég, szétég. Ekkor a tömítettség az égéstér és a “külvilág” felé nem tökéletes, és a kipufogó gáz egy része nem a kipufogó keresztül távozik, hanem ott a kiégett tömítő alátétnél. Ha sokat járkálnak vele így, akkor az alábbi hasonlóképpen fog kinézni a motortér:

Mercedes Vito, tűzkarika kiégett.
Mercedes Vito, tűzkarika kiégett. Ami “természetes” dolog, de utána még sokat járkáltak vele, és a kipufogó gáz tartalma felrakódott a környező alkatrészekre.

De mercedesen kívül ez erősen jellemző még, a ford,peugeot 1.6 hdi motorokra is.